265 RON
Rezerva acum

Pelerinaj pe urmele Sfântului Voievod Ştefan cel Mare

Not Rated
Created with Sketch.

Data

2020-10-17 : 2020-10-18

Created with Sketch.

Durata

2 zile, 1 noapte

Created with Sketch.

Transport

Autocar

Created with Sketch.

Loc plecare

Iasi

Created with Sketch.

Tip masa

Mic dejun

Servicii incluse / neincluse

 • transport auto clasificat, cu aer condiționat și stație audio;
 • cazare în hotel/pensiune de 2*/3*, în camere duble și triple;
 • mic dejun;
 • însoțitor grup.
 • intrările la obiective;
 • cheltuielile personale;
 • mesele netrecute în program.
Ziua 1 aprox 240 km
Ziua 1 aprox 240 km

Iași – Suceava – Cetatea de Scaun a Sucevei (construită la sfârșitul secolului al XIV in timpul domniei lui Petru I Mușat) – Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava (închinare la moaștele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava) – Mânăstirea Zamca (cel mai important edificiu religios construit de comunitatea armeană în zona Moldovei, ridicat în 1606 de armenii refugiați în Moldova încă din secolul al XVI-lea) - Mănăstirea Dragomirna (închinare la moaștele Sf. Iacob Persul și la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, cunoscută ca și aducătoare de ploaie) – Biserica Inaltarea Sfintei Cruci din Patrauti (considerată a fi cea mai veche biserică ctitorită de Ștefan cel Mare ce se mai păstrează astăzi în forma ei originară), Mănăstirea Bogdana (în interiorul mănăstirii se află Biserica Sf. Nicolae considerată a fi cea mai veche construcție bisericească de zid din Moldova, fiind ctitorită de Bogdan I ,închinare la moaștele Sf. ier. Leontie de la Rădăuți și la o părticică de la Sf. Ierarh Teodosie de la brazi) - Putna.
Cazare Putna.

Ziua 2 aprox 270 km
Ziua 2 aprox 270 km

Mic dejun.
Putna - Mănăstirea Putna ( închinare mormântul Sf. voievod Ștefan cel Mare și la icoan făcătoafre de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul, participare la slujba) – Chilia lui Danil Sihastru - Mănăstirea Sihăstria Putnei (închinare la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului) – Atelierul de Ceramica Neagra de la Marginea - Mănăstirea Sucevița (muzeul cuprinde o valoroasă colecție de artă miedevală : icoane ,sculpturi în lemn și fildeș, broderii, manuscrise, argintărie , acoperămintele de morminte ale domnitorilor Irimia și Simion Movilă) - Mănăstirea Moldovița ( închinare la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului) – Manastirea Voronet („Capela Sixtină a Estului”)- Gura Humorului – Iasi.

Tour's Location

Reduceri si suplimente

 • Supliment camera single : 85 lei;
 • Minorul însoțit de doi adulți, cu vârsta de până la 5 ani neîmpliniți: 190 lei;
 • Minorul însoțit de doi adulți, cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani neîmpliniți: 230 lei;
 • Notă: Reducerile se pot modifica în funcție de numărul de copii din grup!
Created with Sketch.
from 265 RON

Bilet rapid

RON

Centru de Pelerinaje nu procesează datele cu caracter personal si nu foloseste datele pentru a promova alte servicii sau produse exterioare.

Alte pelerinaje

Abonează-te la newsletter

pentru a fi la curent cu noutățile despre pelerinaje.