Despre noi

Centrul de Pelerinaj “Sf. Parascheva” este un touroperator român ce oferă servicii de înaltă calitate în domeniul pelerinajelor și al transportului aerian, atât pentru turiști individuali, cât și pentru grupuri.
Pe acest site veți putea regăsi toate pelerinajele organizate în România, precum și alte informații despre lăcașurile la care mergem să ne închinăm.

Pelerinaje Pentru Suflet

DE CE SĂ ALEGEȚI CENTRUL DE PELERINAJ SF. PARASCHEVA


Servicii complete

Transport, cazare, mese, preot însoțitor/ghid specializat, asigurări.

Grija pentru semeni

Grija pentru pelerini este principala noastră preocupare.

Experiență

Organizăm pelerinaje începând cu anul 1999.
0
Pelerini fericiți

0
Pelerinaje realizate

0
Lăcașuri de cult vizitate

0
Support Cases

Ce spun pelerinii


  • O organizare ireproșabilă care a fost mult peste așteptări. Timpul a fost folosit la maxim în interesul pelerinilor. Vă mulțumesc din suflet pentru acest pelerinaj și sper să ne revedem și în alte pelerinaje cât mai curând. 
    Andrei
  • Am strânse aminitiri foarte dragi din pelerinajele la mănăstirile din Moldova. Când voi reveni în țară voi reveni cu plăcere în aceste locuri cu o încărcătura deosebită sufletească.
    Lenuța
  • După acest pelerinaj am plecat acasă un alt om, cu altă dorință de viață, cu alte concepții despre viață. Am fost impresionat de părintele Gabriel privind modul de a transmite cunoștințele domniei sale, contrar vârstei este un bun psiholog, orator și foarte bine informat.
    Dumitru